KAKSI YLITSE MUIDEN

Perjantai 10.7.2020 klo 16.44 - Matti Ahonen


Keskustan ministerit ovat toteuttaneet sovittua hallitusohjelmaa muuttuneen tilanteen huomioon ottaen kiitettävästi. Oulun puoluekokouksessa mitataan nykyisen puoluejohtajan luottamus. Todennäköisesti haastajia ilmaantuu, siksi vaikeaksi puolueen tilanne koetaan.

Valitaan sitten nykyinen tai haastaja johtajaksi on Keskustalla edessään ja toteutettavissa kaksi tehtävää YLITSE MUIDEN! Ne ovat muuttuvan hallitusohjelman laadinta ja toteutus sekä puolueen eheyttäminen osin jo kunnallisvaaleihin mennessä. Nämä tehtävät vaativat uuden lähestymistavan ja keinot toteuttaa ja saavuttaa tuloksia.

Tämä uusi tapa on johtaa toimintaa lähtien puolueen vahvoista osaavista ja ammattitaitoisista henkilöistä.  Puolueen tulee varmistaa, että valitulle puolueen johtajalle jää riittävästi ja entistä enemmän aikaa ja voimia puolueen eheyttämiseen.

Tämä tapahtuu niin, että Matti Vanhanen hoitaa valtionvarainministerin tehtävät hallituskauden loppuun asti.  Puolueesta ei löydy toista henkilöä tällä haavaa, joka omaisi taitoa ja kokemusta yhtä paljon kuin Vanhanen. Puolueen valittu johtaja ottaa jonkun vähemmän työllistävän ministeriön hoidettavakseen sekä johtaa Keskustan ministereitä yhteisissä kokouksissa. Pääsääntöisesti hän keskittyy kentän ja puolueen eheyttämiseen hakemalla voimia ja mielipiteitä tulevaisuuteen. Näin hänellä on riittävästi julkisuutta ja enemmän aikaa sekä voimia perheelle ja puolueelle.

Pääsääntöisesti Matti Vanhanen edustaa Keskustaa EU:ssa ja toimii pääministerin sijaisena puolueen johdossa sovituin valtuuksin. Äskettäin pidetyssä Keski-Mäntsälän paikallisyhdistyksen vuosikokouksessa näitä ajatuksia linjattiin yksimielisesti eräinä keskeisinä keinoina nostaa puolueen kannatus sille kuuluvalle tasolle.

Matti Ahonen

Mäntsälä


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini