Tervetuloa Mäntsälän Keskustan kotisivuille!

Mäntsälässä toimii seitsemän Keskustan paikallisyhdistystä sekä Keskustanaisten paikallisosasto. Paikallisten toimijoiden kautta tulevat koko kunnan asiat kuulluksi. Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Mäntsälän Keskustalle on tärkeää koko kunnan elinvoimaisuus ja kehittäminen. Kylät ovat meille tärkeitä! Haluamme rakentaa Mäntsälää vielä paremmaksi paikaksi asua, elää, työskennellä ja yrittää.

Keskusta-leima.jpgKeskustan Mäntsälän kunnallisjärjestö täyttää tänä vuonna 75 vuotta.

Ilmoitus__1.4._fb_yksivarinen.jpg

                                                 lumihiutale_2.jpg

Eduskuntavaaliehdokkaamme Katri Heinmurron uudet kotisivut on avattu osoitteessa www.heinmurto.fi - Ota sivut seurantaan!

Katri_eduskuntaan.jpg

Eduskuntavaalit lähestyvät:   

Keskustanaiset esittää Katria kansanedustajaehdokkaaksi

1_some2.jpg

 Katri Heinmurto on kasvanut suomenajokoirien kanssa, tämänhetkiset koiraystävät ovat isältä jääneet käyttövalio Äijälän Vilipetteri (vas.) ja muotovalio Ajopyster Iivo, molemmat mäntsäläläisistä kenneleistä. Kuva: Pauliina Anttila

Mäntsälän Keskustanaiset esittää KM–KTM, EU-viljelijä Katri Heinmurtoa Keskustan kansanedustajaehdokkaaksi lauantaina Järvenpäässä kokoontuvalle Keskustan Uudenmaan piirille.

Mäntsäläläisen Heinmurron (aiemmin Hämäläinen) kärkiteemoja ovat lasten ja nuorten hyvinvointi, suomalaisen metsäpolitiikan jatkuvuus sekä viestinnän avoimuus ja osallistavuus.

Heinmurto työskentelee luokanopettajan virassa ja on metsä- ja maatalousyrittäjä.  Hän on aiemmin työskennellyt muun muassa paikallislehtien päätoimittajana, toimittajana Ylen Opettaja.tv:ssä sekä journalistina useissa sanomalehdissä. Katri on työskennellyt myös äitinsä omaishoitajana ja hoitanut ikäihmisten asioita.

Heinmurto on kunnanvaltuutettu, Mäntsälän Yrityskehityksen ja Uudenmaan Ajokoirayhdistysten hallitusten sekä Kirvu Säätiön hallintoneuvoston ja Mäntsälän seurakunnan viestintäryhmän jäsen. Aikaisemmin hän on ollut kunnanhallituksen jäsen ja Mäntsälän Teatterin puheenjohtaja, ja saanut harrastajateatteriliiton, Mäntsälä Seuran, mediatalojen sekä partion tunnustuksia, kuten Mannerheimin II-luokan merkin.

Olemme iloisia siitä, että saamme näin pätevän, rohkean ja sanavalmiin naisen edistämään meille tärkeitä asioita.

Mäntsälän Keskustanaiset