Keskusta - se kotimainen

Maanantai 5.4.2021 klo 15.48 - Matti Ahonen


Voimme olla ylpeitä ja iloisia tavasta, miten Keskustan sisin on tiivistetty iskevään muotoon.
Onnittelut kuuluvat taholle, jossa asia tuotiin julki.                                                               

               
Kotimaa tarvitsee nyt lapsimyönteistä politiikkaa, työperäistä maahanmuuttoa sekä työhön
kannustavaa sosiaalitukea, suomalaista paikallista sopimista sekä esteiden raivaamista uusilta työpaikoilta. Huoltosuhteen kurominen lähtee EU:n elvytysrahojen käytöstä investointeihin, ei käyttökuluihin.
 
Pandemiaa hyvin hoitanut hallituksemme on nyt perimmäisten kysymysten äärellä. Hallituksen todellinen kyky tehdä tarvittavat ja välttämättömät päätökset punnitaan teoilla huhtikuun lopulla pidettävässä kehysriihessä. Millään puolueella ei ole varaa käyttää lähestyviä kuntavaaleja tekosyynä päätösten siirtämiseksi ulkopuolisille työryhmille tai ammattiyhdistyksille. Mikään taho ei tee tarvittavia päätöksiä hallituksen puolesta. Hallituksen on ne nyt tehtävä. Suomalaisten onneksi Keskusta - se kotimainen - on riittävän rohkea toteuttaakseen ministeri Saarikon ja Keskustan julkituomat asiat.                                                                            
Pandemian aikainen ja sen jälkeinen tiekartta Suomen yhteiskunnan taloudelliselle ja sosiaaliselle elpymiselle, tarvittavat voimavarat sekä keinot luodaan puoliväliriihessä.
Keskustan on myös kannustettava ja tuettava ministeri Vanhasta jaksamaan työssään mielellään hallituskauden loppuun saakka. Jos Vanhanen selkeän projektiajatuksensa mukaan kuitenkin joutuu luopumaan nykyisestä ministerin salkustaan, syntyy hallituksessa vakava tilanne. Silloin on jälleen keskitettävä voimavarat oikein. Ministeri Lintilä on kyvykäs ja työhönsä sitoutuva henkilö sekä yksi varteenotettavista ehdokkaista valtionvarain-ministerin toimeen.                            
 
Hallituskausi on jo osoittanut sen, että puolueen kannatuksen kehittyminen on tavattoman hidasta. Kuitenkin joitain valonpilkahduksia on havaittavissa. On siis edelleen tärkeätä, että puolueen puheenjohtaja käyttää voimavaransa kuten nykyäänkin ilman lisärasitteita.
 
Kaikki puolueet panostavat voimavaransa tuleviin kuntavaaleihin. Hallituksen päätökset
heijastuvat joko myönteisesti tai kielteisesti vaalien jälkeiseen tilanteeseen.
Menestystä ja siunausta puoliväliriiheen!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini