Puoluevaltuuston kokous oli menestys

Lauantai 8.12.2018 klo 5.52 - Matti Ahonen


Puoluevaltuutettujen kokous oli menestys tulevien eduskuntavaalien kampanjoinnin aloitukseen. Esillä olivat keskustalle elintärkeät asiat kuten ilmastonmuutos, lapsiperheiden aseman parannus, perusturvan aikaansaaminen, sosiaaliturva osaksi pientuloisille perheille ja 1000 uuden opettajan kouluttaminen.

Vihdoinkin selkeää tekstiä elintärkeistä asioista, jotka selvästi osoittavat sen todeksi, että tulevaisuus on Keskustassa. On mahtavaa, että Keskusta selvästi ilmotti, mitä aikoo jatkossa toteuttaa, ei vain omille äänestäjille, vaan myös kilpailijoilleen.

Sipilä nousi aikoinaan eduskuntaan tarkoituksenaan muuttaa poliittista kulttuuria eduskunnassa. Ainakin hallituksen työskentely on täysin muuttunut Sipilän aikana. Hallituksen aikaansaannokset ovat varmasti ainakin osaksi uuden johtamismallin ansiota. Turussa nähtiin toisenlainen Sipilä, jolla on myös kyky tarvittaessa esiintyä voimakkaasti niin omille kuin muillekin.

Huolimatta tämänhetkisestä kannatuksesta Keskusta ei jää ”tuleen makaamaan”, vaan haastaaSDP:n ja vapaavuorelaisen politiikan sekä epärealistiset puolueiden ehdotukset omalla ohjelmallaan. Kun aika ja ympäristö on suotuisa, palaa Keskustan sovinnollinen asioiden käsittely sille kuuluvalle paikalle.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini